Alles voor jouw financiën...

De vertrouwenspersoon voor al jouw geldzaken

Maak je leven eenvoudig met onze diensten…

default alt

Particulier

Al jouw privé verzekeringen goed geregeld. Wil je advies van jouw adviseur? Of liever zelf online vergelijken en sluiten? Klik hier voor alle verzekeringen!

Meer informatie
alt tag

Zakelijk

Het is essentieel om de belangrijke zakelijke risico’s die je loopt, goed af te dekken. Wij denken mee zodat jij het beste pakket hebt voor jouw bedrijf.

Meer informatie
alt tag

Hypotheken

Een hypotheek gaat over meer dan alleen een lage rente. Met welke voorwaarden en verzekeringen moet je rekening houden? Neem contact op voor advies!

Meer informatie
alt tag

Contact

Nachtrust over je financiële zaken, daar gaat het om. Wil je direct contact voor het maken van een vrijblijvende kennismaking? Bel ons of vul het formulier in!

Direct contact

Wij zijn aangesloten bij de volgende verstrekkers

Wie zijn wij en wat doen we voor jou?

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe woning, het verzekeren tegen risico’s of het samen uitwerken van jouw financiële toekomst, wij maken het je gemakkelijk!

Ons doel is om jouw vertrouwenspersoon te zijn als het over je financiële situatie gaat. Wij zorgen voor een volledige ontzorging, zodat je er zeker van bent dat je situatie zowel nu als in de toekomst optimaal geregeld is.

Kantoor

Goede en snelle service. Vriendelijk en leggen alles heel goed uit. Aanrader Niesten Adviesgroep!

Bonnie du Maine

advies

Jouw persoonlijke financiële coach

Financiële zaken zijn complex, ondoorzichtig en vaak lastig door de snel veranderende wetgeving. Het is daarom cruciaal om iemand te hebben die je kent, die naast je staat en die jou helpt om het beste uit jouw situatie te halen. We zorgen ervoor dat jij altijd iemand hebt die je kunt bellen als je vragen hebt, of een nieuwe stap in je leven in gaat. Onafhankelijk, ervaren en persoonlijk. Daar gaat het om. Wil jij ook rust in jouw financiële situatie? Neem gerust contact met ons op!

Neem een kijkje in ons kantoor!

Contact opnemen

Vrijblijvend contact

Neem direct contact op en maak vrijblijvend kennis met ons kantoor!

Direct contact